Strö över oliverna, och garnera med färsk timjan. färsk timjan. 4 fina kycklingbröstfiléer à ca 150 - 175 g½ dl olivolja1/4 dl ljus soja - jag tog glutenfri Tamari från Renée Voltaire½ pressad citron1 pressad vitlöksklyfta1 msk grovskuren, italiensk salladskrydda från The Spice Treeca 600 g sötpotatisca 600 g zucchini2 små paprikor i valfri färg2 gula lökar eller bananshalottenlökar12 stora vitlöksklyftor - ja, det ska vara så många2 citronerolja, vitlökssalt, svartpeppar1 dl blandade oliverfärsk timjanVispa ihop marinaden, och lägg i kycklingen att marinera minst 3 timmar, gärna längre, i kylskåp
salt, timjan. En ny vecka är påbörjad och jag mår väl sådär. Det som räddar mig just nu nog pojkvännen och att får göra det som jag älskar mest i hela världen, laga mat
Tillsätt svartpeppar, timjan, rosmarin och ingefära. Här kommer det utlovade receptet på helgens middag, bönbiffar med ugnsstekta potatisklyftor och julmustsås
några kvistar färsk timjan. några kvistar färsk timjan. Finhacka timjan och blanda ner i smöret- Pensla kycklingbenen med smörblandningen och stek dem i ugnen till en innertemperatur på 75 grader
Vi äter ugnsstekt fläskkarré ganska ofta. 1,5 msk torkad timjan. 1,5 msk torkad timjan. Vanligtvis brukar jag gnida in karrén med grovt salt och peppar från kvarnen