Ugnsstekt dovhjort med kål- och rotfruktspytt, svart vitlökssås och smörstekta kantareller
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g Hjortstek
  • 25 g Mat & Bak Smör
  • 3 krm Salt Fint
  • 3 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 dl Timjan - färsk
  • 1 st Aluminiumfolie
  • 25 g Mat & Bak Smör
  • 20 g Svart Vitlök
  • 2 msk Rödvinsvinäger
  • 1 msk Gelé Svartvinbär
  • 3 dl Vispgrädde
  • 2 dl Standardmjölk
  • 1 msk Majsstärkelse
  • 0.5 dl Timjan - färsk
  • 2 krm Salt Fint
  • 3 krm Svartpeppar Malen
  • 1 krm Strösocker
  • 200 g Kålrabbi
  • 200 g Vanliga morötter
  • 200 g Palsternacka
  • 1 st Rödlök
  • 1 L Vatten
  • 2 krm Salt Fint
  • 2 msk Olivolja
  • 25 g Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 250 g Kantareller
  • 25 g Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 2 krm Vitpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.