En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
Dela degen i 3 bitar och smaksätt två av degarna, blanda in de hackade jappgodisbitarna i en deg och de hackade daimgodisbitarna i en annan deg och spara en naturell
Dela upp degen i tre delar två av de låter du vila i kylen. Den andra smaksätter du med kakao du bestämmer själv hur stark chokladsmak du vill ha ungefär 3 msk tog jag. Grädda i 175 grader i ca 10 min när de är färdiga och varma skär du snittkakaor på diagonalen klart
Här hemma nöjer jag mig med sparsamt pyntande, kanske ett påskris, en tupp eller två. Här en liten god småkaka, välj gult strössel nu till påsk om du vill