Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Gästerna på Hotellet där jag jobbar får en guldkant på frukostbuffén. Låt svalna på plåten. Lägg de torra ingredienserna i en hög på bakbordet eller blanda dem i en skål
Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Många av er la upp bilder på instagram och mailade mig bilder av era egna ”slice n’ bake” kakor. I USA så finns det färdig kakdeg på rulle som kallas ”slice and bake” för man behöver bara skära skivor och stoppa in dom i ugnen
Forma degen i två bullar och lägg på formen och forma och platta ut till två långa längder. Ställ ugnen på 175 grader Lägg alla indrigrenserna i en bakskål gärna i en bakmaskin och vispa i hop till en deg
) Platta till kakan något. Jag har aldrig bakat dessa förut och dom ser så himla goda ut och det är en massa människor på olika baksidor som testa dessa och alla verkar gilla dom
Idag blev jag lite sugen på att baka kakor. Ställ dem utkavlade delarna i kylen i ca 45-60 min, ta sedan ut dem och lägg på varandra och kavla försiktigt ihop dem. Skär sedan ca 1/2 cm tjocka skivor och lägg på bakplåtspapper. Grädda i 10-12 min på 180-200 grader
Jag är så otroligt trött hela tiden och orkar knappt någonting på kvällarna. För ett par veckor sedan var mammsen och hennes man på besök och då testade jag dessa småkakor med center
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.