Alltså hörni dessa kolakakor. Kom hem från jobbet idag runt halv fem och fick den brillianta idén att baka kolakakor som nog är den enda snittkakan jag någonsin gillat
Hej en liten fråga bara, varför äter du glutenfritt havregryn. Kakor som går snabba att göra och innehåller endast tre ingredienser (eller fler om du vill)
Tillsätt mer florsocker/kakao om den är för lös och droppvis med vatten om den är för hård. Smeten ska inte vara rinnig och inte för hård, utan bara krämig
Mazarinsmaken (det vill säga bittermandelarom) är så gott att blanda med flera olika smaker, varav en är just choklad (hallon, blåbär och banan är andra smaker som är toppen
Tar lite tid då det är tre lager att fixa med, men såååå värt besväret. Mixa alla ingredienser till en krämig massa och klicka upp så att botten fylls i muffinsformar
Ca 22 bollar. 2 mogna bananer mosas och blandas med 3 dl havregryn, 1 dl kokos, 2 msk kakao, 1 msk kaffe. Jag hade även i 2 msk brun farin men det behövs inte. Rulla bollar och täck med ytterligare ca 1 dl kokos. #baka #matprat #chokladboll #banan #nyttigt Ca 22 bollar. 2 mogna bananer. 2 msk kakao
Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf, Mjuka kakor den. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke. Glutenfri saffranskaka med lingongrädde och historien om nyckeltjuven
De är bara FÖR GODA. Ingredienser. Ingredienser. Receptet räcker till ca 10 kakor. 2. Klicka upp smeten i 10 stycken på en plåt med bakplåtspapper. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 12 minuter
Blanda de torra ingredienserna och sikta ner i smeten tillsammans med det avsvalnade smöret. Den här gluten- och laktosfria varianten serverades med stora skålar laktosfri grädde och mängder av färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.