Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela den i 30 jämnstora bitar. Värm en torr stekpanna och grädda kakorna efter hand på medelvärme, ca 2 minuter på varje sida
Scones tar ju ändå en stund att röra till, sen ska man vänta på att ugnen blir varm och så ska de gräddas… Så jag uppfann (nåja, det finns nog en och annan som gjort något liknande före mig) ett ultrasnabbt och enkelt tunnbrödsrecept som man gräddar påspisen
Dagens tips påtunnbrödskorgar blev en storfavorit för alla gäster och vi kommer garanterat att göra dom i vårt eget kök, både för att bjuda på och för att mumsa i oss helt på egen hand
Gjorda på äggvitor och keso. Dessa tunnbröd blev verkligen sjukt bra. Hemligheten är att steka de i smör på medium värme tills du ser att de är genomtorra på ovansidan och innan du vänder och steker de några minuter till på andra sidan
Till min dumplingssoppa serverade jag tunnbröd som jag hittade recept på här. Vi kom på att dessa bröd även kan användas istället för korvbröd eller som bröd till wraps
Lägg dem på galler inlindade i handdukar. Gör man inte det blir tunnbröden uppblåsta. stek dem i en torr gutjärns- stekpanna på 3-4 påspisen. 1 minut på varje sida ungefär
Då får jag baka eget wraps- eller tunnbröd hemma i stekpanna påspisen. Idag hittade jag dock ett nytt recept jag blev sugen på att testa, Glutenfria tunnbröd
Stek upp samtliga degkakor till fina, gyllenbruna mjuka tunnbröd (glödhoppor). Var med och reglera värmen påspisen (brukar hamna på strax över medelvärme hos mig)