Ringla över olja och vinäger och en nypa salt och peppar. 507 kcal, 43 g protein, 35 g fett, 6 g kolhydrater 800 g Torskrygg Fryst. 1 tsk Balsamvinäger Vit
Blanda finhackad lök, vinäger och vin och koka ner till hälften. Torskrygg med stompad potatis, Beurre blancsås, räkor, dill och gurka4 persBeurre Blancsås4 persGör så här
Koka ihop vitt vin, vinäger och lök. TORSKRYGG. Salta bitar av torskrygg och låt de dra i kylen ca. 4bitar torskrygg. 1msk vitvinsvinäger. 4bitar torskrygg. 1msk vitvinsvinäger
Tillsätt vinäger och vin. 400 g skinnfri torskrygg. Dela torskryggen i 2 portionsbitar och gnid in den i lite salt. 1 msk vitvinsvinäger. 400 g skinnfri torskrygg. 1 bananschalottenlök 1 msk vitvinsvinäger
Vitlöksmajonnäs Blanda äggulor, senap, vinäger, citronsaft och den fint rivna vitlöken. På toppen torskrygg, med en touch av habanero som får agera motvikt till den sötare majsen
Mixa äggula, senap och vinäger med den rivna osten i en mixer. 400 g torskryggar. 1 msk vitvinsvinäger. Frys in torsken minst 2 tim så det går lättare att skiva den tunt
Smaka av såsen med vinäger och ev. Blanda med olivolja, vinäger samt salt och svartpeppar. 4 bitar torskrygg på ca 120 gram styck. 2 msk vit balsamvinäger. 1 tsk vinäger
Lägg dem, senap och vinäger i matberedaren, pressa i vitlöksklyftan. Kryddar man den med basilika så blir det ett perfekt tillbehör till torskryggen och de ugnsbakade tomaterna
Häll över olivolja, vinäger och salta och peppra lätt. 1 msk vit balsamvinäger. Så här gör du 35 minuter Lägg filéerna i en vid kastrull och koka upp vatten i en vattenkokare eller separat kastrull