dillvippa. Stek bacon och låt det rinna av på hushållspapper. Garnera med dill. Blanda ihop med bacon. 140 g tärnat bacon. 4 bitar torskrygg à 150 g. 140 g tärnat bacon
Fördela bacon, lök och svamp över fisken och servera med det goda dillmoset. Klippt dill. Knaperstek bacon, stek tunt skivad charlottenlök och kantareller i omgångar
Serveras med dillmos. Fräs den finhackade löken & strimlade baconet och fördela ut över fisken. Stöt ihop med potatiskross, och smaka av med salt & peppar + dillen
ett paket bacon. Torskrygg, garnerad med rom och dill. hackad dill. Jag har sett att ICA har torskrygg fryst i portionsbitar till ett väldigt bra pris den här veckan
Hacka baconskivan. Garnera med dill. dill. Hetta upp en gryta med olja och fräs lök, vitlök, bacon, tomater och paprika under omrörning, ca 5 minuter. 4 bitar torskrygg. 1 skiva bacon
Håll varm tills fisken är klar och servera sedan med fisken, bacon och lite färsk dill. Skär baconet i små bitar och stek på tills dom blivit krispiga, låt rinna av på hushållspapper
dill. Bacon- och kaprisströssel. Vänd ned lite finhackad dill precis innan servering. 4 rödbetor ca 100 g/st, smör, finhackad dill, flingsalt. 2 pkt bacon, kapris i den mängd man vill ha. 2 pkt bacon
Torskrygg i ugn. Hacka eller klipp dillen men spara lite till garnering. Förstek baconen och löken. Klipp över mer dill och sätt en klyfta limefrukt på kanten av glaset
Rör i vinäger och dill och krydda med salt och peppar. Skär baconet i bitar. Stek bacon, svamp och lök i en stekpanna med 1 msk smör. 600 g torskfilé eller torskrygg. 1 st paket bacon. 5 dl dill