Torskgratäng lök recept

Olas torskgratäng

Olas torskgratäng

Skiva eller hacka löken och grönsakerna i lagom bitar. Bryn purjolök, paprika i lite smör, häll i tomaterna i slutet
Torskgratäng med chilisås

Torskgratäng med chilisås

Finhacka löken och paprikan. Torskgratäng med chilisås, 4 portioner. 1 liten purjolök. Torskgratäng med chilisås, 4 portioner
Torskgratäng med chilisås

Torskgratäng med chilisås

Ingredienser 1 liten gul lök i ringar, 50 g. Ingredienser 1 liten gul lök i ringar, 50 g. 1 tsk margarin eller smör
Saffransdoftande torskgratäng

Saffransdoftande torskgratäng

Fördela löken över fänkålen och lägg fisken ovanpå. 2 msk finhackad gul lök. Skär fänkålen i klyftor och koka dem mjuka i lättsaltat vatten

Torskgratäng med spenat

I vår fiskgratäng blandade vi ner några av våra favoritsmaksättare, dill, citron och pepparrot och måtten på dom är enligt våra smaklökar
Tips på varmrätter till nyårs

Tips på varmrätter till nyårs

Lyxig torskgratäng med kräftstjärtar. Hacka löken och fräs i samma fett på svag värme tills den mjuknar

Kost- och motionsdagboken v 16

Torskgratäng med räkor,kokt potatis. Omelett med lök och paprika,inlagd sill. Kanske jag ropade hej liite för tidigt förra veckan när jag påstod att påskmaten inte hade påverkat min mage i år, för den här veckan har den varit lite mer än lovligt svullen och orolig

Torskgratäng med paprika och tomatsås

Finhacka löken och fräs den mjuk i oljan utan att den får färg. Pressa och tillsätt vitlöksklyftan och de krossade tomaterna, låt såsen puttra i 10 minuter. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta

Torskgratäng Normandie

Hacka lök,äpple och jordnötter och blanda med crème fraiche och senap. 1 gul lök. Värm ugnen till 225 grader

Torskgratäng med ljuvliga smaker

Finhacka schalottenlöken och vitlöken. Hetta upp matfettet i en stekpanna, lägg i lök och spenat och fräs på medelvärme tills spenaten börjar slakna och löken är genomskinlig

Planering v 35

Heta räkor/Torskgratäng. Tacos (Kyckling, räkor, sallad, lök, ostchips, guacamole, vitlökssås, gurka, paprika, banan, majs, rostade hasselnötter, oliver)