I med crème fraiche, grädde och krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver. Pressa vatten ur tonfisken och mosa med gaffel tills bitarna blir så stora eller små du föredrar dem
Varje dag öppnas en ny lucka med juliga överraskningar. Det dyker upp tävlingar med fina vinster från musteriet i potten, pysseltips samt recept framtagna av några bloggare
I alla fall så kanske den här ört och vitlökskycklingen inte direkt är en vardagsrätt eftersom det är lite pyssel, inte så att den är svår på något sätt, men det är några moment som man kanske inte ha lust att mecka med efter jobbet, men till helgen är den helt suverän
Nog om det, nu till kvällens receptutdelning -Torskgratängmed smak av apelsin och curry,. riktigt trevlig rätt med lite annorlunda smaksättning på torsken, det här måste ni prova
Eftersom vinnaren av tävlingen inte hört av sig har jag tillsammans med Morgan utsett en ny vinnare. Grattis Emelie, hör av dig till mig snarast med din adress så skickas vinsten till dig
Skär stjälkarna i små bitar och blanda dem med citronsaft och socker. Så gör du ljuvligaste sommardrycken Rabarbersylt med kardemumma Ingredienser Rabarbersylt med kardemumma 1/2 kg rabarber saft av 1 citron 6 dl socker 1 msk kardemummakärnor Gör så här Ansa och skölj rabarbern
I helgen gjorde jag en ljuvlig bananpaj med smak av banan och kolasås. De var riktigt riktigt goda, mjuka, underbara och det var mycket svårt att berättade hur goda de var…Jag använde digestive kex som blanda med smälta smör till min pajdeg och jag lagt på choklad ganasch på min goda pajdeg så min paj blev mer godare
Krydda filén med lite salt och rosépeppar och bryn den hastigt. Lägg i purjolöken och paprikan och låt det steka med tillsammans med champinjonerna så det blir mjukt och glansigt utan att det tar färg
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. Det är ju lugnt, tänkte jag och började genast fundera på om man skulle göra en god tårta med nötbotten eller en brownie med glass
Rulla varje degbit till långa stavar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medan kakorna är varma
Bryn dem ihop med hackad vitlök och schalottenlök, tillsätt peppar och bryn tills det fått fin färg. Skulle du råka ta för mycket så red av det med lite vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.