Det blev så gott ändå med rena smaker från tomater, svamp ochpaprika. Fast strimlad och knaperstekt bacon som fick puttra med hela tiden var nog det som blev mest avgörande för den mustiga och lite rökiga smaken
Rör ihop grädde, chilisås och dill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken. Sen är inte jag riktigt överens med tiden i ugn när det gäller fiskgratänger
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Finhacka vitlöken, hacka löken, paprikan, chilin och morötterna och stek i hälften smör och hälften olivolja tills lök sorterna känns mjuka men inte fått färg
• Häll olivoljan i en tjockbottnad kastrull och sätt på medelvärme. • Toppa med dina favorittillbehör. • Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhusken och blanda till en slät smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.