I förrgår när jag var och handlade så kom jag på att det var sjukt längesedan jag åt Aubergine så jag tänkte att jag måste köpa några, men vad ska jag göra med dessa
Ochtorsk. Ochaubergine. Ofta när jag sitter där på tåget går jag i huvudet igenom min kyl och försöker komma på något kul att laga till kvällens middag
Lägg i schalottenlök, aubergineoch zucchini och fräs tre minuter. Lägg i torskfilébitarna med skinnsidan neråt, sänk till medelvärme och stek fisken fem minuter tills skinnet är väl brynt och knaprigt
Hade lite frysta torskfiléer hemma och istället för att som jag i vanliga fall brukar göra, antingen steka på dem i smör eller köra i ugnen så gjorde jag en "fishcurry"
Jag tycker det lätt kan bli lite torrt och trist. Att fylla kycklingfilé kan råda bot på detta och om man dessutom gör ett gott tomatsmör att ha på blir den genast mycket mer spännande
kravmärkt torsk). Har ni grönsaker över som ligger i kylen (selleri, aubergine, zucchini, kålrot eller vad det nu kan vara), hacka dem och fräs i lite olja i botten av grytan innan ni tillsätter tomatkrossen för att göra soppan ännu godare och mer vitaminrik
Tärna aubergineoch halvera körsbärstomaterna. Dela torsken i två delar och lägg ovan grönsakerna. Jag och Malin (Fnulan) stannar sedan en natt på Scandic Continental och går ut och käkar på Café Opera med min väninna Sandra på fredagkväll – så mys