Torsk och aubergine recept

Torsk och Aubergine Soppa

Torsk och Aubergine Soppa

I förrgår när jag var och handlade så kom jag på att det var sjukt längesedan jag åt Aubergine så jag tänkte att jag måste köpa några, men vad ska jag göra med dessa
Ugnsbakad torsk med fetaost och zucchinisallad

Ugnsbakad torsk med fetaost och zucchinisallad

600 g torskfilé 2 aubergines 2 klyftor vitlök 150 g fetaost 400 g plommontomat (eller romantica tomater) 400 g passerade tomater 1 kruka färsk basilika 1 zucchini 0,5 dl pistagenötter balsamvinäger (lagrad) salt peppar extra virgin olivolja
Torsk på Medelhavsvis

Torsk på Medelhavsvis

Lägg i schalottenlök, aubergineoch zucchini och fräs tre minuter. Lägg i torskfilébitarna med skinnsidan neråt, sänk till medelvärme och stek fisken fem minuter tills skinnet är väl brynt och knaprigt
Indisk fish curry med torsk

Indisk fish curry med torsk

Hade lite frysta torskfiléer hemma och istället för att som jag i vanliga fall brukar göra, antingen steka på dem i smör eller köra i ugnen så gjorde jag en "fishcurry"
Bakad potatis med krämig räkröra

Bakad potatis med krämig räkröra

Torsk med potatispuré och äggsås. Detta recept bjuder på en nyttigare variant som du kan njuta både till vardag och till fest
Remys ratatouille

Remys ratatouille

Vi hade kokt torsk toppad med creme fraiche till. Trimma ändarna på aubergineoch de båda zucchinisorterna
Torskpaket X-tra allt

Torskpaket X-tra allt

Tärna aubergineoch halvera körsbärstomaterna. Dela torsken i två delar och lägg ovan grönsakerna. Jag och Malin (Fnulan) stannar sedan en natt på Scandic Continental och går ut och käkar på Café Opera med min väninna Sandra på fredagkväll – så mys