En påse ruccola, några förskrämda tomater och basilikablad resulterade i en tomatsalsa och tillsammans med mozzarellaost packades detta in medtorsken i bakplåtspapper, för att lagas till i ugnen
Servera med smörstekta, rivna morötter, tomatsalsan och en sallad med olivolja och citron. Nu har våren kommit till Alanya med besked, sol, värme och grönska överallt
Servera fisken med bulgur och tomatsalsa. Här följer min egna variant med lax. Riv skalet och pressa citronhalvan och blanda med olja, persilja och finhackad vitlök
Och är vi nu inne på "syndernas bekännelser" i matvärlden erkänner jag mig skyldig till att gilla fryst sprödbakad torskfilé (som alldeles säkert är mer "sprödbakad" än "torsk") med Arlas citronsås potatismos (nej, aldrig pulver)
Ryggfilé av torskmed ärtgremolata och linguine - Ryggfilé av torskmed örtsmör som serveras med färsk linguinepasta, sugar snap pea, cocktailtomater, aubergine och en krämig ärtgremolata gjord på Findus egna Ebba-ärter
Torskrygg kallas ju för havets oxfilé, och det kan jag verkligen hålla med om. Den här torskryggen gjorde jag en helt tomatsalsa till som är så himla god
Panera fisk med. tzatziki, tomatsalsa och coleslaw. Salta dem runt om, eller blanda saltet med mjölet. Stek fisken på medelstark värme tills paneringen blivitgyllenbrun, 2–3 minuter på varje sida. 600 g torsk, sej, hoki eller kolja