Pulled beef är samma sak som pulled pork men med nötkött istället för fläskkött. När köttet gått åtta till tio timmar i grytan är det så mört så det faller isär när man petar på det
Skär köttet i bitar. Här tillagas det beef chili vi får se om de små vill smaka, de klämde en tallrik gröt när de kom hem från djurparken… så lite har de grundat med, hihi
Högrev är ett tacksamt stycke kött att stoppa i grytan. Om man behandlar det väl får man ett smakrikt och mört kött som gifter sig bra med olika kryddningar
-)det här är en riktigt mustig köttgryta som hör hösten till. Lyft sedan upp köttet med hålslev och stek i omgångar i smör i en panna, krydda med salt & peppar
Skiva köttet tunt. Lägg i köttet igen och slå på såsen, låt få ett uppkok. 300g biffkött. Blanda marinaden och lägg i köttet och låt marinera 30 minuter. Lyft bort köttet och låt oljan vara kvar, fräs vårlökar, chili och ingefäran i 30 sekunder, tillsätt mer olja om det behövs. 300g biffkött
Lägg köttet på en tallrik medan du steker tärnad aubergine, lök och brysselkål. Precis innan servering vänder du ner köttet igen och låter det bli varmt