smaka av med salt & peppar och pressa över citron och strö över koriander strax före servering. 1 rotselleri, skalad och skuren kuber1 stor morot, skalad och skuren i kuber1 zucchini, skalad och skuren i kuber2 sötpotatisar, skalade och skurna i kuber1 burk krossade tomateren nypa socker7,5 dl vatten1 grönsaksbuljongtärning1/2 citron, saften1 tsk torkad koriandersalt & pepparmortla ihop alla ingredienser till chermoulan till en slät pasta
OJ, de här smakar precis som seriösa brownies man köper styckvis i vackra delibutiker. -)kommer att vara en stående favorit på vårt fikabord och kommer troligen dyka upp i en massa olika varianter här på bloggen
första provlagning från den finfina boken LEON blev david's spanish omelette på s. 165. jag blev supernöjd, oj vilken god omelett och vilken trevlig bas att blanda i en massa annat gott i framöver
ta ut lagerbladen först), smaka av med salt & peppar och tillsätt honung och citron. 1 tsk malen spiskummin1 tsk kumminfrön2 gula lökar, finhackade4 stjälkselleri, finhackade1 bit ingefära, ungefär som en tumme, riktigt finhackad eller riven1/2 tsk torkad chilien nypa malen nejlika1/2 tsk gurkmeja1/2 tsk garam masala700 g palsternacka, skalad och skuren i små tärningar1 pkt creamy coconut, 500 ml1 msk torkad timjan2 lagerbladen skvätt honungsaften av en citronsalt & vitpeppar1 liter vattenstek spiskummin och kumminfrön i lite olja till kumminfröna börjar "poppa"
Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingredienserna färdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
Varför kör hon engelska helt plötsligt nu då kanske ni undrar. -) Jo, jag har börjat titta på Gordon Ramsay´s nya serie på åttan "Ultimate cookery course"
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled beef. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Pulled beef. Servera tortillabröden med en fyllning av pulled beef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviks musteri)
Pulled beef är inte lika vanligt, ännu. I går gjorde jag en pulled beef i min Crock-Pot Slow Cooker. Har du inte testat pulled beef förut är det dags nu
Det här är en kvällsmacka som inte går av för hackor. Efter en lyckad badmintonmatch i fredags var det skönt att göra något enkelt som ändå kändes lite lyxigt för att fira in helgen
- Servera Beef Rendang med kokt ris och på bananblad om det finns. Rendang är en maträtt som härstammar från Minangkabau i Indonesien, också mycket populärt i Malaysia och Singapore förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.