Hacka den frystorkadehavtornen och lägg i botten av chokladformen. Även torkade frukter och bär. Stänk i lite chokladfärg i botten av chokladformen, (jag använde guld så att det bara skimrar lite i förhållande till havtornen)
Jag pytsar alltså i en dos torkadehavtorn i brödet. Havtorn kan jag ju nästan inte leva utan, det hjälper mig att få ordning på mina torra slemhinnor här och där, så det äter jag i någon form nästan varje dag
Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Ni som brukar följa min blogg vet att jag gärna pytsar i torkadehavtorn och havtornspulver både i matbröd (här, här och här t ex) och i smoothies (här, här och här)
Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
Vi har ju så fantastiskt fina lingon, tranbär, nypon, blåbär, hallon, jordgubbar, aronia, slånbär, körsbär, havtorn, hjortron, krusbär, kråkbär och rönnbär att fylla förråden med varje sommar/höst