Havtorn- ochhonungsbomb. Vispa yoghurt, socker, honung luftigt och ställ i frysen. Honungsglass. Vispa gulor, sockret, yoghurten och sylten för sig tills det blir lite fluffigt, vänd ner äggviteskummet, ställ i frysen
Servera med Milda Vaniljvisp eller blanda Milda Vaniljvisp och Milda Visp för en mindre söt sås. Byt ut honungen mot samma mängd socker om du inte har någon honung hemma
Sältan från hummern och beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Skär bort skalet på grapefrukten och skär ut segementen (filéer) med en vass kniv
Smaken är choklad ochhavtornmed en vit chokladfrosting. Blanda ner de torra ingredienserna tillsammans med det andra och rör om så det inte finns några klumpar
Servera medhavtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det brynta smöret
Blanda vatten, tomatpuré, honungoch vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen. Grilla först grönsakerna och lägg dem på sidan medans du grillar kyckling klubborna som vänds ofta och penslas med marinaden tills den är slut
Lägg avokadobitar, citronsaft/rivet skal ochhonung en skål, mixa slätt. Vispa grädden, till inte alltför hårt skum, för sig och vispa den mixade avokadoblandningen luftig
Var tionde minut tog jag ut köttet och penslade rikligt med glazen. Det jag ville testa var hur revben blev med en glaze som man vanligen använder till skinka i USA
Häll honungoch balsamvinäger i en kastrull och låt det koka upp. ½ dl flytande honung. Vi som är lite större tyckte det var en god kombination av den sötsura laxen och salta pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.