Glutenfria proteinbullar med ägg, färskost och havtorn.
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stora ägg - sammanlagd vikt
  • 200 g cream cheese
  • 1 msk vit balsamcrème
  • 1 msk flytande honung
  • 3 dl mandelmjöl - ca 100 g ½ dl linfrökross - ca 25 g ½ dl Fibrex - ca 22 g 3 msk chiaprotein - ca 20 g 3 msk torkade havtorn - ca 14 g 1 tsk salt - knappt
  • 1 tsk bikarbonat -
  • ½ tsk bakpulver - ca 2 g 2 tsk xantangummi -
  • 200 graders ugnsvärme strax nedanför mitten i
  • 18 minuter Låt svalna på galler utan bakduk över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.