3 dl
mandelmjöl - ca 100 g ½ dl linfrökross - ca 25 g ½ dl Fibrex - ca 22 g 3 msk chiaprotein - ca 20 g 3 msk torkade havtorn - ca 14 g 1 tsk salt - knappt
Vispa ihop ägg, olja, honung, balsamcrème och havregrädde och tillsätt i den torra blandningen. Rena rama powerbrödet med en massa bra ingredienser som gör gott för både kropp och själ
Inget husk och inget xantangummi i de här glutenfria kolasnitten. Han hade utgått från ett recept med vanligt vetemjöl som han hittat på nätet och helt enkelt bytt ut vetemjölet mot mandelmjöl
Om man inte tål mjölk kan man i stället för pepparrotsosten ta Sour Supreme - av soja - och smaksätta med färsk, riven pepparrot och lite salt, samt använda någon alternativ grädde
Vispa med elvisp ihop ägg, färskostoch citronsaft. Nåja, jag tänkte i stället försöka fresta er med några kungligt goda frallor som passar både till frukost och lunch
Jag har lagt ut en hel del olika recept på burgare här på Citroncest, men jag tror aldrig att jag faktiskt lagat till en hederlig burgare på kött, med god hemmaslagen majo och krispigt bröd
Garnera kakan som du vill, antingen med någon färskostglasyr à la morotskaka eller med florsocker. Mixa de nätt och jämnt tinade havtornen med mandelolja
DU BEHÖVERGlutenfria wraps, jag använde dom här, finns på välsorterade matbutiker i glutenfria hyllan Avokado Jordgubbar Blandad sallad Polkabeta Hampafrön Groddar Broccoli Stekt ägg kryddat med örtsalt, peppar och chiliflakesLite olivolja, citron, salt och pepparGÖR SÅ HÄRFyll wrapen med valfria ingredienser, förslagsvis dom jag nämnt ovan
2013-10-10 Nu har det gått drygt 2 år sedan min operation och jag har "landat" på en vikt på ca 78 kg känner mig nöjd med min vikt, har just nu inget behov av att väga varken mer eller mindre. 2013-10-10 Nu har det gått drygt 2 år sedan min operation och jag har "landat" på en vikt på ca 78 kg känner mig nöjd med min vikt, har just nu inget behov av att väga varken mer eller mindre
Häll fiber husken i resten av degvätskan som är kvar i kastrullen och låt det svälla några minuter, häll sedan i resten av degvätskan med fiber husken i degbunken/degmaskinen och blanda runt
Jag har gjort flanet två gånger, och ena gången behövde jag inget vatten, medan jag den andra gången var tvungen tillsätta lite vatten för att degen skulle gå ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.