200 gram
Smakrik riven ost. (Du kan gärna blanda flera ostar)
Fransk senap
2-3
Ägg
Smör att steka i
Beskrivning
1. Vispa äggen i en vid skål eller en djup tallrik.
2. Bred lite fransk senap på alla brödskivorna,
3. Lägg riven ost, ett par skinkskivor, och mera riven ost mellan två brödskivor.
4. Vänd mackorna i det vispade ägget utan att de blir för blöta.
5. Stek i stekpanna på medelvärme till de har fått fin färg och osten börjar smälta.
Servera omdelbart. Gärna tillsammans med en god sallad. Ett glas rött vin eller en ljus öl är gott till.
Är du sugen på att baka och laga glutenfritt så kika in på min kategori som heter just Glutenfritt , där hittar du både det ena och det andra som är glutenfritt, gott och lättfixat
Ja, otroligt läckert är väl det som ligger närmast att säga om denna rätt. Ett himla gott recept vi prövade häromdagen är detta nedan, grillat nötkött på spett
Hur mumsigt somhelst med lite smör och en god skiva ost på. Jamen, hur gott var inte det här brödet. Jag gillar fröknäcke, jag gillar pistaschnötter, jag gillar bovete och jag gillar sesamfrön
Igår tog jag mig för att baka glutenfritt fröknäcke igen eftersom förråden började sina. I det här knäcket har jag använt de härliga teffgrynen från daCarla som egentligen är avsedda för gröt, men som också gör sig alldeles utmärkt i matbröd
Det är en härlig känsla att laga mat med produkter som kommer från en gård i närheten, där det är enkelt att själv få se och uppleva hur djuren har det på gården
Vitlöksåsen har jag gjort med hemmagjord majonäs som grund. Till middag vankades det StektvitkålNötfärsbiffarVitlöksåsAlltså stekt vitkål är fruktansvärt gott
Konsistensen var precis så perfekt krämig som jag hoppats på och smaken var helt underbar. Här får ni receptet på härligheten som jag verkligen tycker ni ska prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.