Tigerräkor recept

Friterade tigerräkor

Friterade tigerräkor

Tigerräkor är inte så lätt att få tag på nu. mat, recept, friterade tigerräkor, friterade räkor, tigerräkor, räkor, friterat
Tigerräkor med ingefära

Tigerräkor med ingefära

Tillsätt därefter tigerräkorna och rör om ordentligt. För att förbereda tillagningen, blötlägg träspetten i kallt vatten och trä därefter på tigerräkorna
Heta tigerräkor på grillen

Heta tigerräkor på grillen

Blanda tigerräkorna i marinaden. Portionera ut tigerräkorna med marinad i små skålar som tål hög värme
Tigerräkor, sparris och löjrom som förrätt

Tigerräkor, sparris och löjrom som förrätt

Tigerräkor och löjrom hittar man för det mesta i frysdisken. Fräs tigerräkorna någon minut i het panna med olivolja, krydda med flingsalt, svartpeppar och lime
Heta tigerräkor

Heta tigerräkor

200 g tigerräkor. Tina räkorna. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs grovhackad vitlök och skivad spansk peppar lite mjuka
Friterade tigerräkor

Friterade tigerräkor

Tigerräkor är inte så lätt att få tag på nu. mat , recept , friterade tigerräkor , friterade räkor , tigerräkor , räkor , friterat
Kreolska tigerräkor med fänkålssås

Kreolska tigerräkor med fänkålssås

24 - 28 stora råa tigerräkor (700 - 800g). 24 - 28 stora råa tigerräkor (700 - 800g) Marinad 2 msk citronsaft 3 pressade vitlöksklyftor 1 - 1 1/2 tsk sambal oelek 1 - 1 1/2 tsk chilipulver 4 msk olivolja Fänkålssås 130 g färsk fänkål (drygt 2 dl fint tärnad) 1 dl torr vermouth (Noilly Prat) 1 grönsaksbuljongtärning 1 dl vatten 1 stor kruka färsk basilika eller 1 knippa bladpersilja 150 g mjukt smör 1/2 - 1 krm cayennepeppar Tillbehör 4 portioner kokt ris ca 1 dl fint tärnad röd paprika ca 2 dl riven ost (lika delar nyriven parmesan och emmentaler)
Tigerräkor, sparris och löjrom som förrätt

Tigerräkor, sparris och löjrom som förrätt

Tigerräkor och löjrom hittar man för det mesta i frysdisken. Fräs tigerräkorna någon minut i het panna med olivolja, krydda med flingsalt, svartpeppar och lime
Pasta med tigerräkor

Pasta med tigerräkor

200 g tigerräkor ca 20-25 st. Koka pastan och häll av vattnet. Fräs den finhackade löken tillsammans med vitlök och chili i smör och olja