Krydda med salt och peppar. Stek tigerräkorna snabbt i het panna. Servera med lite färsk citron. 1 kg tigerräkor3-4 msk olja2-3 vitlöksklyftor, pressade1 röd chili, finhackadPersiljaSaltPepparTina tigerräkorna. Tillsätt tigerräkorna och låt marinera minst 1 timme. Privat 1 kg tigerräkor
Träffat en barndomskompis och kikat på en basketmatch i damligan, träffat en röstlogoped och jobbat med den egna rösten, haft besök, ätit finmiddag på restaurang
Exkat hur det skiljer sig mot vårat "vanliga" svenska ströbröd kan jag nog inte beskriva men det känns som att det lämpar sig mycket bättre för att fritera med
Låt så mycket som möjligt av marinaden steka med. Blanda alla ingredienser och låt marinera ett dygn. Tillaga de hela kycklingfiléerna 20-30 minuter i ugnen i 200 grader tills köttsaften är klar
Men med lite flexibilitet så blev det underbart saftiga och heta tigerräkormed vitlök och chili. Alla hjätans dag är perfekt att fira med lite heta skaldjur
Häll över i en skål och smaksätt med limesaft, honung, salt och peppar. Garnera med koriander. Tillsätt chili och vitlök och fräs på medelvärme under omrörning, ca 1 minut. 500 g räkor med skal
Grilla tigerräkorna antingen på en grill eller grilla i ugnen, pensla med avokadoolja då och då. Servera med några citronskivor och några kvistar färsk mejram
Nu, ut på en långpromenad med ljudbok i öronen. Anette och jag gjorde en god grillmiddag. Den här gången blev det dessa räkor, sötpotatispommes, majs och aioli
Smaka av med salt. Toppa moussen med de heta räkorna och servera som drinktilltugg eller förrätt. 11 lime, finrivet skal och saft1 Gröp ur avokadorna med en sked. 2 Vänd ihop räkorna med chili, koriander, finrivet limeskal (endast det gröna) och limesaft
Fräs tigerräkorna någon minut i het panna med olivolja, krydda med flingsalt, svartpeppar och lime. Tigerräkor och löjrom hittar man för det mesta i frysdisken
Exkat hur det skiljer sig mot vårat "vanliga" svenska ströbröd kan jag nog inte beskriva men det känns som att det lämpar sig mycket bättre för att fritera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.