Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Servera kycklingen tillsammans medris och sås. Den är söt-stark och om man serverar den medsåsen vid sidan om så är det inga problem för barnen att äta det också
Min sås fick stå en stund och då blev den ganska tjock, men då kan man spä den med lite vatten. Thai satay är kycklingspett och en sötstark jordnötssås som serveras till
Lägg tillbaka köttet i pannan tillsammans med grönsakerna och slå på ostronsåsen. Blanda mjöl och vatten (efter hur tjock sås du vill ha) som du senare ska använda som redning
Den som inte gillar fisksås ska inte lukta på den eller tänka på den utan bara snällt droppa i den i curryn för utan den får du inte samma resultat med fyllig härlig thaismak – jag lovar, du känner den inte men du känner umamieffekten som är så viktig för att få rätt smak
Lägg tillbaka köttet i pannan tillsammans med grönsakerna och slå på ostronsåsen. Blanda mjöl och vatten (efter hur tjock sås du vill ha) som du senare ska använda som redning
Låt småkoka i några minuter och servera medris och lite extra sweet chili sås. Sweet chili sås. På kvällen åkte Hanna och jag till pappa, satt och pratade med ett gäng på boendet som inte riktigt vet så mycket om något längre, hemskt att bli dement
Servera medris. Vill man kan man göra denna rätt helt vegetarisk genom att utesluta kycklingen. En jättegod gryta med massor av grönsaker, god kyckling och en sås som är helt fantastisk