Här kommer receptet i alla fall, hela vägen från Lanta Thai Cookery School. När jag var i Thailand senast nu i vintras gick vi en matlagningskurs och lärde oss bland annat att göra en riktig Pad Thai
Häll i lite olja och fräs rödlök, vitkål, morot och salladslök på hög värme 1-2 minuter. Pad thai-sås4 msk ljus sirap 4 msk tamarindkoncentrat eller pressad lime 3 msk fisksås
Potatis. När jag nu ska delge mig av lite olika recept på Thai mat, så har jag varit duktig att tagit bilder under tillagningen, men en sak glömde jag helt och hållet bort
Varje bit skall i passa skeden du äter med därför man äter ju med sked och gaffel i Thailand. 2-3 msk grön curry pasta Du bestämmer hur stark du vill ha din curry, prova dig fram. En stor näve "thailändsk basilika" - Horapha Ungefär 5-7 blad per person och låt dem vara hela, hacka inte dem
En dryg månad till så ligger jag här igen. Nu börjar jag tröttna på solens frånvaro härhemma. Såg att Marie Serneholt bor på samma hotell som vi alltid brukar bo på (femte året i rad nu)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.