Teriyakilax med lite grönsaker. Teriyaki är en tillagningsteknik med ursprung i Japan, den är baserad på en söt sojabaserad sås som man marinerar kött eller fisk i och där man sedan antingen grillar eller ugnsbakar (med övervärme) proteinet
Wok 2 msk olivolja 1,5 msk citronsaft 1 morot i strimlor 0,5 st purjolök i strimlor 1 skivad vitlöksklyfta 1 tsk sesamolja 1 bit vitkål i strimlor salt och peppar. 2 msk olivolja 1,5 msk citronsaft 1 morot i strimlor 0,5 st purjolök i strimlor 1 skivad vitlöksklyfta 1 tsk sesamolja 1 bit vitkål i strimlor salt och peppar
Strimla moroten och salladslöken. 1 rejäl morot. 1 rejäl morot. Nu är det helg. Här har vi fredagsmys för fullt med The Voice Sverige och en stor skål med gröna vindruvor, mums
Teriyakilax 2 port2 bitar laxfilé0,4 dl farinsocker½ tsk malen ingefära½ tsk malen koriander1,25 dl köttbuljong0,4 dl kinesisk soja0,3 dl vitt vinmaizenaredningBlanda samman alla ingredienserna i en gryta. Asiatisk rotfruktssallad100 g rotselleri100 g morot100 g sugar snaps100 g palsternacka½ cantaloupemelonSkala alla ingredienser och strimla rotfrukterna i tänsticksstora bitar. Teriyakilax 2 port
Teriyakilax. Teriyakilax med nudlar (2 portioner). 1 morot. 1 morot. Mitt objektiv står verkligen högst upp på önskelistan, det är värdelöst att fotografera mat nu när det är mörkt
Teriyakilax med svamp 4 portioner, 30 minuter Fet fisk som lax ska vi helst äta tre gånger i veckan. Det här är en perfekt snabbrätt som går hem i alla åldrar
Teriyakilax. Nudlar med spenat, chili och morot. Skala en morot med potatisskalare i tunna strimlor. Låt nudlarna rinna av och blanda ner soja, olja, morotsstrimlorna, spenaten och chilin