Fiskrecept med ansjovis eller groddar
hd.se
hd.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 30 minuter
  • 4 filé
  • 3 cm färsk ingefära
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 lime
  • 1-2 msk soja
  • 2 morötter
  • 150 g svamp
  • 150 g färska böngroddar
  • 2 dl teriyakisås
  • 1 msk sesamfrön
  • 150 grader
  • 15-20 minuter
  • 4 portioner
  • 30 minuter Plattfisk
  • 8 små eller
  • eller
  • 4 stora rödspättefiléer
  • 8 perfekta små röda tomater
  • 8 små gula
  • 1 nypa socker
  • 1 chili flingsalt
  • 1 kruka färsk basilika
  • 1 mozzarellaost
  • 1/2 citron Del
  • 15 minuter
  • 170 grader
  • 4 portioner
  • ansjovis
  • 600 g koljafilé
  • 1 ask ansjovis
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 knippa dill
  • 2 msk ströbröd
  • 2-3 mogna tomater
  • 225 grader
  • 15 minuter
  • 4 portioner
  • 40 minuter Gös
  • 1 fjällad
  • 1 1/2 kg
  • 1 tsk salt
  • nymalen svartpeppar
  • 15 kalamataoliver
  • 1 liten gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1/2 citron
  • 3 lagerblad färsk rosmarin
  • 1 tsk torkad
  • 2 msk smör
  • 200 grader
  • 30-35 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.