Teriyakilaxmed lite grönsaker. Teriyaki är en tillagningsteknik med ursprung i Japan, den är baserad på en söt sojabaserad sås som man marinerar kött eller fisk i och där man sedan antingen grillar eller ugnsbakar (med övervärme) proteinet
1Sallad200 g glasnudlar, kokta och nerkylda med kallt vatten 1 knippe rädisa, i kvartar 2 gemsallad, i munsstora bitar 0,5 gurka, tärnad i tärningar 12 körsbärstomater, halverade 2 salladslökar, tunt skivade
Pensla laxen med såsen och spara lite till woken. Blanda Teriyakisåsen med ingefära. Stek grönsakerna och vitlöken hastigt och smaksätt med citron och resten av teriyakisåsen
Pensla laxen med såsen och spara lite till woken. Blanda Teriakisåsen med ingefära. Stek grönsakerna och vitlöken hastigt och smaksätt med citron och resten av teryakisåsen
Jag serverade dessa risbollar tillsammans med en tomatdipp, det receptet får ni imorgon. Blanda ihop kycklingen med den rivna osten, lite salt och peppar
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.