Teriyakilax med risbollar och Wasabicréme
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g ryggfilé av lax
  • Laxen ska ha varit fryst i 3 dagar.
  • 8 msk japansk soja
  • 4 tsk honung
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 20 droppar tabasco
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 tsk wasabipasta i tub
  • 250 g okokt sushiris
  • 2 msk risvinäger
  • 2 msk strösocker
  • 1 dl vita sesamfrön
  • 1 dl svarta sesamfrön
  • 1 broccoli sköljd och ansad
  • 1 knippe morötter
  • sköljda och ansade
  • 1 tsk salt
  • Vattenkrasse eller smörgåskrasse till dekoration
  • 2 limefrukter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.