Tacopaj creme fraiche grahamsmjöl recept

Tacopaj med grahamsmjöl

Tacopaj med grahamsmjöl

Servera pajen tillsammans med färsk grönsallad, keso och cremefraiche Pajdegen. 2 dl grahamsmjöl. 2 dl kesella eller cremefraiche

Krämig Tacopaj

Älskar när man blandar cremefraiche och tomater som ett täcke över men denna gången hade jag även i tacosås
Tacopaj med kyckling

Tacopaj med kyckling

) Nämligen en tacopaj med kyckling. 1,5 dl grahamsmjöl. 1,5 dl grahamsmjöl. Då var det fredag igen. Och även denna fredag blev middagen texmex-inspirerad
Tacopaj

Tacopaj

) För några veckor sedan åt vi tacopaj och det är ju bara så gott. 150 g smör1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl1 msk kallt vattenFyllning400 g köttfärs1 påse tacokrydda1 liten gul lök4 msk majskorn1 tomat3 dl crème fraîche1,5 dl riven lagrad ostNyp ihop pajdegen, blanda i vattnet på slutet. 1,5 dl grahamsmjöl
Vegetarisk tacopaj med belugalinser

Vegetarisk tacopaj med belugalinser

Mixa cremefraiche med den grillade paprikan och sambal oelek. Lägg linsröran i pajskalet och slå över paprika-fraichen
Glutenfri tacopaj / “vanlig”

Glutenfri tacopaj / “vanlig”

Blanda Cremé fraichen, majonäsen, den rivna osten, vitpeppar och saltet. Glutenfri tacopaj, alt ”vanlig”
Tacopaj med kyckling

Tacopaj med kyckling

Tärna tomater, (hacka jalapeños) och blanda med ost, crème fraiche, ägg,. I fredags åt vi tacopaj. Inte en sån vanlig tacopaj som Johan brukar göra
Tacopaj - Recept

Tacopaj - Recept

3 dl vetemjöl eller  3 dl dinkelmjöl eller  1,5 dl grahamsmjöl och  1,5 dl vetemjöl eller  1,5 dl dinkelmjöl fullkorn och  1,5 dl dinkelmjöl 0,5 tsk salt 0,75 dl olivolja eller  75 g smör 0,5 dl vatten. 3 st (ca 300 g) tomater 2 dl crème fraiche 4 msk majonnäs 150 g (2-3 dl) riven ost. 3 dl vetemjöl eller  3 dl dinkelmjöl eller  1,5 dl grahamsmjöl och  1,5 dl vetemjöl eller  1,5 dl dinkelmjöl fullkorn och  1,5 dl dinkelmjöl 0,5 tsk salt. 2 dl crème fraiche 4 msk majonnäs 150 g (2-3 dl) riven ost
Tacopaj

Tacopaj

Smeta sedan ut cremefraichen uppepå och sprid ut den rivna osten ett tunt lager. I veckan gjorde vi en väldigt god tacopaj, som sedan skulle bli våran matlåda men som hamnade i golvet när en nyfiken katt skulle ut genom köksfönstret 3 våningar upp (trodde han ja. 2 dl grahamsmjöl. 2 cremefraiche. 2 dl grahamsmjöl. 2 cremefraiche
Tacopaj

Tacopaj

 Den här gången bjöd vi dem på en en enkel tacopaj, sallad och min egen variant på guacamole. Tacopaj kanske är en aning uttjatat, men det är ju faktiskt himla gott
Tacopaj

Tacopaj

Blanda all cremefraiche, majonnäs, krossade tomater och riven ost i en skål till en sås. I helgen åt vi paj med goda vänner och just tacopajer finns ju i många varianter
Tacopaj

Tacopaj

Ett lite vuxnare alternativ blir en enkel tacopaj som passar lika bra på någon av sommarens bufféer som på vinterns mysiga innemiddagar
Suveränt god och smal tacopaj.

Suveränt god och smal tacopaj.

1 ½ dl grahamsmjöl. 2 dl creme fraiché 2%. Ugn 225 grader. Fyllningen. Fräs köttfärsen, skiva/hacka löken och häll på önskade kryddor och vätska
Fajitapaj

Fajitapaj

Blanda crème fraiche, ost och vitlökspulver efter smak, spara lite ost till att ha på toppen. 2-3 dl crème fraiche. 2 dl grahamsmjöl
Tacopaj

Tacopaj

Lägg hackade tomaterna, chilipeppar, cremefraiche ovanpå köttfärsen. 2 dl grahamsmjöl. 2 dl créme fraiche (lätt)
Tacopaj

Tacopaj

Blanda crème fraiche, majonnäs och riven ost. Blanda grahamsmjöl, vetemjöl och salt i en bunke. 1 ½ dl grahamsmjöl. 2 dl crème fraiche
Tacopaj

Tacopaj

Blanda cremefraiche, majonnäs och ost till en sås. När T var här en lördag så lagade vi denna tacopajen
Festlig tacopaj!

Festlig tacopaj!

Måste erkänna att vi sällan äter tacos men däremot brukar vi ofta göra just den här smarriga vegetariska tacopajen