Pajdeg. Mät upp mjöl, skär kylskåpskallt matfett 5 - 6 bitar och lägg tillsammans med mjölet. Finfördela fettet med fingrarna till en smidig massa och lägg i vatten
4 dl vetemjöl1,5 tsk bakpulver0,5 tsk salt50 g rumsvarmt smör1,5 dl mjölkSätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser till pajdegen, arbeta sedan ihop med smör och mjölk till en deg
Här bjuder jag på en mycket god och snabblagad mat att fixa fram – vardag som helg. Vi bjöds på denna hos ett par vänner första gången och den var mycket god så den har blivit en av de tacovarianter som vi gör ofta här hemma
Festlig köttfärsgryta 6 port. Hej på er. Vilket underbart väder vi har. Vi har ägnat dagen till målning, man måste ju passa på när det inte regnar så Lars har faktiskt varit ledig
Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak
Meat-free Monday igen och denna gång med en riktigt god matpaj. Visst kan man göra tacopaj på vegetarisk färs, men testa att göra denna grönsakspaj med tacofyllning
Ett litet matrecept var det här. Vi åt en jättegod tacopaj på nyårsafton och sedan har några av er läskat mig på instagram med att ni ätit tacos i olika former så nu har även vi ätit tacopaj här hemma
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.