persilja, basilika, dragon, svartpeppar, rosmarin, koriander och örter. Sedan börjar man med smaksättningen, jag hade idag i en skvätt svartvinbärssaft, ca 1 msk kalvfond, 1 msk soja, 1 msk av kryddblandningen "Heta Nätter" (persilja, vitlök, svartpeppar och örter) och flingsalt
timjan och rosmarin. Pensla potatisen med vitlökssmöret och strö över timjan, rosmarin och salt. 2 dl outspädd svartvinbärssaft. 2 dl outspädd svartvinbärssaft. 1 vitlöksklyfta timjan och rosmarin
1 dl outspädd svartvinbärssaft eller lättdryck. 1 tsk rosmarin eller ett ett par stjälkar färsk rosmarin. 1 dl outspädd svartvinbärssaft eller lättdryck. 1 tsk rosmarin eller ett ett par stjälkar färsk rosmarin
4 msk koncentrerad svartvinbärssaft. 1 tsk rosmarin. Bryn kycklingbitarna. Häll på vatten och buljongtärningen och låt koka på svag värme under lock i cirka 15 minuter
Smörj in potatisen i olja och krydda med rosmarin och salt. torkad rosmarin. 75 ml svartvinbärssaft. Rostad potatisca 600 g delikatesspotatis torkad rosmarin salt olja. Sås2 dl lätt crème fraiche 1 dl vatten 75 ml svartvinbärssaft 0,5 dl grädde 0,5 dl hönsbuljong 8 krossade enbär 1 msk torkad timjan 1 msk kinesisk soja 1 morot,riven salt peppar