Svartvinbärssaft rosmarin recept

Köttgryta i lergrytan

Köttgryta i lergrytan

Men vill man kan man i stället ta öl eller svartvinbärssaft som och gör det gott och mustigt. 1 msk färsk hackad rosmarin. 1 msk färsk hackad rosmarin
Kyckling med ädelost!

Kyckling med ädelost!

Strö över rosmarin. Färsk rosmarin. 1 msk svartvinbärssaft. Skär kycklingen i bitar och stek i smör. Tillsätt grädde, fond, kryddor, saft och soja
Långlagad fläskkarré i ugn

Långlagad fläskkarré i ugn

Ingredienser till fläskkarrénca 1,2 kg fläskkarré i bitca 15 salviablad2 kvistar rosmarin3 vitlöksklyftor1 tsk fänkålsfrön2 msk olivoljasalt och peppar2 dl vitt vinIngredienser såsenskyn ifrån stekenca 2 dl matlagningsgräddeca 1 dl vattenca 2 msk mjöl2 msk svartvinbärssaft1 msk rödvinbärsgelé1 msk soja1 msk köttfondsalt och pepparSätt ugnen på 140 grader. 2 kvistar rosmarin
Kycklinggryta med ädelost - Recept - Arla

Kycklinggryta med ädelost - Recept - Arla

Strö över rosmarin. färsk rosmarin. 1 msk portvin eller svartvinbärssaft. Gör så här. Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna
Lammfärsbiffar med potatismos

Lammfärsbiffar med potatismos

persilja, basilika, dragon, svartpeppar, rosmarin, koriander och örter. Sedan börjar man med smaksättningen, jag hade idag i en skvätt svartvinbärssaft, ca 1 msk kalvfond, 1 msk soja, 1 msk av kryddblandningen "Heta Nätter" (persilja, vitlök, svartpeppar och örter) och flingsalt
Porterstek med crushed potatoes

Porterstek med crushed potatoes

timjan och rosmarin. Pensla potatisen med vitlökssmöret och strö över timjan, rosmarin och salt. 2 dl outspädd svartvinbärssaft. 2 dl outspädd svartvinbärssaft. 1 vitlöksklyfta timjan och rosmarin
Lördagsmiddag med portergryta och ugnsrostad potatis

Lördagsmiddag med portergryta och ugnsrostad potatis

1 dl outspädd svartvinbärssaft eller lättdryck. 1 tsk rosmarin eller ett ett par stjälkar färsk rosmarin. 1 dl outspädd svartvinbärssaft eller lättdryck. 1 tsk rosmarin eller ett ett par stjälkar färsk rosmarin
KYCKLINGGRYTA MED ÄDELOST

KYCKLINGGRYTA MED ÄDELOST

Det här en gryta med mycket smak och inte bara från osten utan också från rosépepparn och den färska rosmarinen
Hjortgryta med svampragu & potato skins

Hjortgryta med svampragu & potato skins

Tillsätt spad och svartvinbärssaften och koka upp. 2tsk rosmarin, torkad. 2msk koncentrerad svartvinbärssaft. 1-2msk koncentrerad svartvinbärssaft. 2tsk rosmarin, torkad. 2msk koncentrerad svartvinbärssaft. 1-2msk koncentrerad svartvinbärssaft
Kycklingfilégryta

Kycklingfilégryta

4 msk koncentrerad svartvinbärssaft. 1 tsk rosmarin. Bryn kycklingbitarna. Häll på vatten och buljongtärningen och låt koka på svag värme under lock i cirka 15 minuter
Höstkyckling med gräddig sås och karljohanssvamp

Höstkyckling med gräddig sås och karljohanssvamp

Smörj in potatisen i olja och krydda med rosmarin och salt. torkad rosmarin. 75 ml svartvinbärssaft. Rostad potatisca 600 g delikatesspotatis torkad rosmarin salt olja. Sås2 dl lätt crème fraiche 1 dl vatten 75 ml svartvinbärssaft 0,5 dl grädde 0,5 dl hönsbuljong 8 krossade enbär 1 msk torkad timjan 1 msk kinesisk soja 1 morot,riven salt peppar

Kycklinggryta med ädelost

Strö över rosmarin. färsk rosmarin. 1 msk portvin eller svartvinbärssaft. Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna
Älggryta med kantareller

Älggryta med kantareller

½ dl svartvinbärssaft. Lägg i kantarellerna, timjan, rosmarin och lagerblad. Tillsätt fonden, svartvinbärssaften och vatten så att det täcker köttet
Viltfond

Viltfond

ca 3 kvistar rosmarin. ca 3 dl koncentrerad svartvinbärssaft. ca 3 kvistar rosmarin. ca 3 dl koncentrerad svartvinbärssaft

Fransk kycklinggryta

svartvinbärssaft. 1 tsk rosmarin. Dra skinnet av kycklingbitarna och bryn dem i stekpanna eller kastrull
Kycklinggryta med ädelost

Kycklinggryta med ädelost

Färsk rosmarin. Finhacka rosmarinen och strö över. Färsk rosmarin. 1 msk svartvinbärssaft. 1 msk svartvinbärssaft