persilja, basilika, dragon, svartpeppar, rosmarin, koriander och örter. Sedan börjar man med smaksättningen, jag hade idag i en skvätt svartvinbärssaft, ca 1 msk kalvfond, 1 msk soja, 1 msk av kryddblandningen "Heta Nätter" (persilja, vitlök, svartpeppar och örter) och flingsalt
svartvinbärssaft 1 1/2 msk majsstärkelse 2 dl vispgrädde salt och peppar Topping 140 g skivat bacon 1 liten purjolök 1 kruka persilja Till servering pressad potatis Lägg till i inköpslistan
Såsen till denna steken blev helt enkelt underbar 1 kg benfritt nötkött av fransyska eller liknande kött 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft 3 dl vatten ½ dl kinesisk soja 5 svarpepparkorn 5 kryddpepparkorn 2 lagerblad 2 tsk timjan 2 tsk persilja 1 st gul. 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 2 tsk persilja
persilja. Smaka av med persilja, salt och peppar. 1/2-1 dl svart vinbärsgele eller 1 dl outspädd svartvinbärssaft (smaka dig fram, mängden beror givetvis på hur stark saften eller gelen är)