Svartvinbärssaft persilja recept

Fransyska i stekgryta

Fransyska i stekgryta

1 dl svartvinbärssaft. 2 tsk persilja. Stek köttet runt om, salta och peppra. Slå på alla flytande ingredienser
Portergryta

Portergryta

persilja. 1 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. Så här gör du Putsa och skär köttet i kuber, cirka 3 × 3 × 3 centimeter
Renskavsgryta med lingon

Renskavsgryta med lingon

Dekorera med finhackad persilja eller timjan. 2 msk svartvinbärssaft, koncentrerad. 0,5 dl persilja eller timjan, finhackad. 480 g fryst renskav, 2 paket smör, att steka i 2 gula lökar 2 klyftor vitlök 2,5 dl vispgrädde 2,5 dl vatten el mjölk 2 msk svartvinbärssaft, koncentrerad 2 msk oxfond, koncentrerad 2 krm salt 2 krm vitpeppar 2 msk majsstärkelse, eventuellt 1,5 dl lingon 0,5 dl persilja eller timjan, finhackad Kokt potatis till servering
Lammfärsbiffar med potatismos

Lammfärsbiffar med potatismos

persilja, basilika, dragon, svartpeppar, rosmarin, koriander och örter. Sedan börjar man med smaksättningen, jag hade idag i en skvätt svartvinbärssaft, ca 1 msk kalvfond, 1 msk soja, 1 msk av kryddblandningen "Heta Nätter" (persilja, vitlök, svartpeppar och örter) och flingsalt
Oxrulader i portersås

Oxrulader i portersås

Hacka persiljan. 5 dl hackad persilja. 5 dl svartvinbärssaft. Skala och hacka löken fint. Mosa ansjovisfiléerna
Hjortgryta med svampragu & potato skins

Hjortgryta med svampragu & potato skins

Tillsätt spad och svartvinbärssaften och koka upp. ½ dl persilja, hackad. Avsluta med att strö över persilja och smaka av med salt och peppar
Stenbergs portergryta med bacon och purjolök

Stenbergs portergryta med bacon och purjolök

svartvinbärssaft 1 1/2 msk majsstärkelse 2 dl vispgrädde salt och peppar Topping 140 g skivat bacon 1 liten purjolök 1 kruka persilja Till servering pressad potatis Lägg till i inköpslistan
Porterstek på Vildsvin med Pressgurka

Porterstek på Vildsvin med Pressgurka

1 dl outspädd svartvinbärssaft. 2 msk hackad persilja. Blanda ner persiljan och låt stå i 30 minuter och dra före servering. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. 2 msk hackad persilja
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

svartvinbärssaft eller gelé (kan uteslutas). Rör ner soja, svartvinbärssaft och kryddor. svartvinbärssaft eller gelé (kan uteslutas)

Fransyska i stekgryta

Såsen till denna steken blev helt enkelt underbar 1 kg benfritt nötkött av fransyska eller liknande kött 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft 3 dl vatten ½ dl kinesisk soja 5 svarpepparkorn 5 kryddpepparkorn 2 lagerblad 2 tsk timjan 2 tsk persilja 1 st gul. 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 2 tsk persilja
Porterstek på kalv 11 propoints

Porterstek på kalv 11 propoints

Häll sedan i porter, svartvinbärssaft, soja, kryddor och smula i buljongtärningen. Hackad persilja. Hackad persilja

Halländsk gryta

Slå i ölet, svartvinbärssaften, lägg ner lagerbladen och krydda med enbär, vitlök och peppar. Strö persilja över grytan och servera med kokt potatis
Söndag & Porterstek 11 propoints

Söndag & Porterstek 11 propoints

Häll sedan i porter, svartvinbärssaft, soja, kryddor och smula i buljongtärningen. Hackad persilja. Hackad persilja

porterstek

svartvinbärssaft. Gärna med hackad persilja över. Recept. Angiel. sön, 2013-09-08 08. 31. 2h 0min. (0). Ta fram en stor stekgryta med lock

Viltsmakade korvstroganoff

persilja. Smaka av med persilja, salt och peppar. 1/2-1 dl svart vinbärsgele eller 1 dl outspädd svartvinbärssaft (smaka dig fram, mängden beror givetvis på hur stark saften eller gelen är)

Gryta lätt att förbereda

Istället för äppeljuice eller svartvinbärssaft använde vi då ananas med spad och jag har många recept sparade sedan den tiden