Kroppen kan ha lite svårt att ta upp gurkmeja men fett och svartpeppar har visat sig gynna upptaget på ett positivt sätt, så därför är det bra att alltid tillsätta lite svartpeppar och fett till gurkmeja
Salt + svartpeppar. Kokosgryta med gurkmeja. Massvis med gurkmeja såklart. KOKOSGRYTA MED GURKMEJA. Rör i curry och gurkmeja och i med kikärtor och blomkål
Gurkmejan med sina antiinflammatoriska egenskaper har används inom naturmedicin i tusentals år och tas extra bra upp av kroppen om man tillsätter en gnutta svartpeppar och en sked kokosolja
Svartpeppar och gärna en skvätt chilisås eller färsk chili. Den här har jag gjort med gurkmeja, ingefära och vitlök, en vinnande smaksättning som jag använder mig mycket av nuförtiden
2 tsk gurkmeja. -1 tsk finkrossad svartpeppar. Rör ihop ingredienserna till marinaden i en skål. Skär fiskfileerna i bitar om 3-4 cm, lagom stora att plocka upp med pinnar och
2cm färsk gurkmeja skivad. 2tsk hel svartpeppar. 2cm färsk gurkmeja. 2tsk hel svartpeppar. Det finns nog ingenting som smakar så magiskt som när man gör en soppa från grunden med egenkokt buljong, enkelt är det också, kolla in receptet så förstår ni