svartspaghetti. Svartpeppar nymald efter smak. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Hetta upp oljan i en vid panna och fräs currypastan hastigt under omrörning
spaghetti. Koka spaghettin al denté. 1urkärnade svarta kalamataoliver. Innan du silar av den färdigkokta spaghettin tar du ca 1 dl av pastans kokvatten och sparar det
Svart nyriven peppar. Spaghetti. Servera med nyriven Pecorino Romano och svartpeppar. Blanda 3 hela ägg och äggulan av 1 ägg tillsammans med Pecorino och rikligt med svartpeppar
Svarta oliver från Gaeta, kärnfria. Koka Spaghetti Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet när pastan är mycket al dente och fräs den tillsammans med såsen i stekpannan
Svarta oliver från Gaeta, kärnfria. Koka Spaghetti Barilla i rikligt med saltat vatten. Häll av vattnet när spaghettin är al dente, blanda med pestosåsen (med dess speciella smak av chilipeppar) och oliver
Dela stjärtarna i två delar på längden och ta bort den svarta tråden i mitten. Koka Spaghetti Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen
Mal svartpeppar över carbonaran. Koka spaghettin i lättsaltat vatten i en kastrull. Mortla vitlök, paprika, basilika, olivolja och svartpeppar tillsammans