Koka spaghettin i en stor kastrull med saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. • 450 g spaghetti• havssalt och nymalen svartpeppar• olivolja, extra virgin• 2 vitlöksklyftor, skalade och finhackade• 1–2 torkade röda chili, smulade• 400 g skalade räkor eller scampi• 1 litet glas vitt vin• 2 rågade msk tomatpuré (eller 6 mixade soltorkade tomater)• 1 citron (rivet skal och saft)• 2 nävar rucola, grovhackadGör så här. 450 g spaghetti
Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Spaghetti. Lägg också i pesto alla genovese rör om och servera. Pesto alla Genovese Barilla. Koka spaghettin i rikligt med vatten i en kastrull ca 8 minuter tills pastan blir al dente
Häll av spaghettin och ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans med Pesto alla Genovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Koka fullkornsspaghettin i en kastrull rikligt med vatten och lite salt. Tillsätt sedan pesto alla genovese, körsbärstomaterna tillsammans med några droppar av det kokande pastavattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.