En klassisk Carbonara är inte nyttig för kilona, men ren balsam för själen. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern
Hetta upp olivolja i en stekpanna. Strimla bacon. Finhacka lök och vitlök. Skiva blekselleri och morötter. Värm en stekpanna med olivolja och fräs bacon tillsammans med lök, vitlök, blekselleri och morötter
Börja med att skära sidfläsk i strimlor. Koka upp vatten med 10 g salt per liter och häll i pasta. Stek fläsket gyllenbrunt, knäck äggen, blanda med vispgrädde, parmesanost, en nypa salt och svartpeppar
Vi startar denna vegetariska världsdagen med en av mina favoriter. Den är superenkel men blir så god. En massa massa smak och är en perfekt vardagsrätt
En bit av den här kladdkakan och några avsnitt av One Tree Hill fick göra mig sällskap i soffan i helgen när jag kände mig som mest hängig av förkylningen
Jamie Olivers favorit. Rätten hittade han på en liten restaurang i ett av Palermos enklare kvarter. Tinade frysta räkor funkar, men färska gör rätten lyxigare
Black bean coffee brownies. Skriv utFacebookTwitter Black bean coffee brownies. Dags för veckans fredagsfika och det bjuds på brownies med kraftig chokladsmak och en touch av kaffe
1. Hacka vitlök och gul lök. Ha ner lök och köttfärs i Crock Poten. Om du har tid, stek bryn gärna köttfärsen och löken i en stekpanna innan den hamnar i Crock Poten
Lagom till första advent bakade jag och Amanda den här goda kladdkakan, som varit med mig länge. Jag tycker att den passar extra bra runt jul då halva kakan är smaksatt med kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.