Svampsoppa (3-4 portioner). 1 liter blandad svamp (kantareller/trattkantareller i detta fall). 1 liter blandad svamp (kantareller/trattkantareller i detta fall)
Baserad på karljohan och champinjoner men man kan enkelt byta ut mot kantareller om så önskas. Krämig svampsoppa med tryffelolja, är en värmande soppa för höstens kalla dagar
Gyllene kantareller och tjocka Karljohansvampar är en delikatess och jag längtar redan. Jag brukar mixa svampar till en svampsoppa,där jag tar det som finns och det brukar bli en riktigt god svampsoppa…som smakar…svamp
Man blir så löjligt glad när man hittar de där små kantarellerna. Här kommer ett recept på den godaste svampsoppa jag vet, ja på den godaste soppan jag vet överhuvudtaget
En svampsoppa med champinjoner och kantareller. Jag gillar egentligen torkade kantareller bäst om man inte kan få färska men det fanns inga så det blev konserverade istället
kantareller, champinjoner, ostronskivling. svampsoppa /. Stek trattkantarellerna innan servering och toppa soppan med dessa samt krutonerna och ruccolan och mangolden