Strimla skinkan och skiva svampen, fräs i fettet. Vispa ihop ägg med grädde, salta och peppra. Fördela skink ochsvampröran ovanpå och strö osten ovanpå, lägg på ett lock
4 250 g champinjoner 2 msk smör 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar 1/2 sats ratatouille-grönsaker (se länk under steg 3) 400 g färsk gnocchi (potatis) 250 g mozzarella 1/3 sats pesto (se länk under steg 3) 2 msk pumpakärnor 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Vänd ner den nykokta och avrunna pastan i svampen, tillsätt citronsaften och bryt i mozzarellan. Stek svampen tillsammans med vitlöken i olivoljan, salta och peppra
Gulcurry med quorn, limequorn , quornfärssås, korvstroganoff med pasta, sojabullar med stekt potatis och lingonsylt, spenatsoppa med ägghalvor, ärtsoppa, pasta carbonara på fakeon (sojabacon), pasta med tomatsås ochmozzarella, viltgryta (utan svamp, finns på bloggen) och lite sånna grejer äter vi väldigt ofta
Ha på hälften av svampoch spenatfräset. Stek svampen utan fett i stekpannan tills vätskan dunstat. Strimla en av mozzarellabollarnaoch fördela strimlorna över ytan
Lägg timjan och skivad mozzarella på de fyra andra svamphattarna. Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form
Dela kycklingfiléerna och fyll dom med mozzarella, svamp, vitlök och permasean. Häll i svampen. Kyckling är alltid lätt att variera och idag blev det kyckling fylld med kantareller, mozzarellaoch parmesan