Dessutom fanns på studentbuffén rostbiff och potatissallad,. En av rätterna som serverades och som jag själv inte lagat tidigare var en pastasallad, vars recept jag bjuder er på här
Rostbiff med ugnsrostade rotfrukter och dragon – & vitlökssås. Köttfärsfyllda pastastubbar. Lägg rostbiffskivorna på salladsbädden och ringla över lite av såsen
Innan köttet lagas till ska det rubbas och ligga och gona i kryddor en stund, under den tiden gör du din egen kryddpasta som sedan ska smaksätta själva grytan
Servera med potatis, ris eller pasta. 500 g rostbiff. Strimla köttet och hacka den skalade löken. Bryn först köttet lite i taget och flytta över det i en gryta
500 g färsk pasta ( har du tid gör den själv, har du inte så gjorde du den i går,-) eller köper färdig)300g helstekt Rostbiff i tunna tunna skivor (köp den i delikatessdisken, de är godast)1 dl cremefraiche1 dl grädde3 dl mjölk1/2 msk grönsaksbuljong koncentrerad400 gram färska champinjoner1 gul lök1 dl Harricots vertsparmesan efter smak100g riven mozzarellasmör till stekningnymalen vitpepparsaltKoka upp pastavattnetSåsen. Strimla Rostbiffen, lägg upp pastan i varma tallrikar, häll över såsen, toppa med den strimladerostbiffen och finriven parmesan, servera 500 g färsk pasta
pasta. Koka pasta och lägg i gratängform. 2 burkar strimlade bambuskott. 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff. 2 burkar strimlade bambuskott. 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff