Dessa hallongrottorna blir riktigt maffiga och goda. Recept på ca 20 st hallongrottor. Dela degen i 20 lika stora bitar och forma till bollar och lägg dem i formar
Forma till lika stora bollar och tryck ner tummen lite lätt i mitten så du får en liten grop. Dessa hälsosamma hallongrottor är riktigt goda och i perfekt mumsbitsformat
(Ett tips för att dela degen i 30 lika stora delar är att trycka ihop degen till en degklump och sedan rulla ut den till en avlång rulle och sedan skära i bitar
En proteinrik pannkakstårta för både stora och små. Recept på hallongrottorKakor med ljuvlig sötma från dadlar och härlig krispighet från mullbär och cashewnötter
Ni vet Hallongrottor som man köper affären, typ från Delicato. Om du som jag gillar smörkolasmaken från mördegen och en lite fastare hallongrotta, så kan jag istället rekommendera att göra Hallongrottorna enligt receptet nedan
Dela degen i ca 20 lika stora bitar. Rör matfett, socker och vaniljsocker ljust och smidigt. Blanda samman mjölet med bakpulvret och arbeta in det i smeten
Använd fingrarna för att forma grottorna i mitten, jag brukar göra ganska stora urgröpningar så att mycket hallon får plats, men med ett mindre hål upp till, så att inte så mycket rinner ut
Rulla små kulor av degen, ungefär stora som en valnöt. Jag gör mina hallongrottor direkt på ett bakplåtspapper, självklart kan man även göra de i småbrödsformar också - men jag tycker att de bli sötas utan