Stek därefter tofu, lök, chili och ingefära i stekpanna med en neutral olja (jag valde rapsolja) samt sesamoljan tills dess att tofun börjat få lite färg och löken mjuknat
Värm olja i en stekpanna, häll i sichuanpepparn, pressa ner vitlöken och riv ner ingefäran. Innehåller vanligtvis nötfärs men som i denna version ersätts med riven rökt tofu
Tärna tofun och stek i olja tills tärningarna fått lite färg. Lite neutral olja att steka i. Något av det godaste jag ätit i tofuväg är denna hemmagjorda mustiga anrättning
Såhär brukar jag göra med tofun om vi ska äta pad thai till exempel, men om jag istället ska göra en wok brukar jag marinera tofun (mörk soja, sweet chilisås och sesamfrön) och sedan steka tills den får lite yta
Hetta upp olja i en stekpanna och lägg i senapsfrön. olja tofu (jag använde mig av 300 g) 1 msk senapsfrön (den ljusa typen) 1 msk kumminfrön 1/2 msk gurkmeja 2 röda lökar 3 gröna chilifrukter 3 klyftor vitlök 1 klump ingefära (typ 3x3 cm) 3 paprikor i olika färger 3 tomater 2 msk torkad koriander 1/2 msk chilipulver (röd) 1. ) 1 kruka färsk koriander salt efter smak Tärna tofun i cm-stora bitar och stek den gyllenbrun i lite olja. Lägg i tofun och puttra ytterligare 5-10 minuter under lock
Kom ihåg att stekatofun precis innan servering. Skär tofun i skivor. 400 g tofu. Stektofun i olja i en stekpanna ca 2 minuter på varje sida. 400 g tofu
Glöm förresten inte att det ska vara FAST tofu, den mjuka sorten är nästan helt omöjlig att steka. Dela på hälften och stek i lite av solrosoljan på hög värme
Skär upp tofun i tärningar, bananerna gör du till "bananpengar" som man säger på förskolan. 1 paket naturell tofu (270 g). Stek i valfri matolja, kokosolja är föredraget, på medelhög värme i ca 10-15 minuter. 2 bananer 1 paket naturell tofu (270 g)
Stek sedan med lite smör och låt några skedar sås gå med på slutet. Skär tofu i kuber. Rulla i maizena och fritera (inte för många i pannan) i olja tills tofun är gyllene och krispig
Skär tofun i mindre kuber och tillsätt i stekpannan med det andra. Tror dock inte att det är så gott att äta bara som det är men provade att steka den tillsammans med lite goda smaker och det blev väldigt lyckad