Den var faktiskt helt i klass med två av våra andra enchiladasfavoriter, enchiladas med squash och keso samt enchiladas med tacokryddad keso, jalapeno och paprika (se recept här och här)
Servera gärna enchiladasen med en klick avrunnen fil, crème fraiche eller gräddfil, lite majs, färska grönsaker, salsa, nachos och mexikanskt böndipp (se här)
Jag kan tänka mig lägga med både zucchini, squash och eller en riktigt god svamp. Jag hade lite paprika som behövde tas hand om så den och lite lök och majs fick hänga med
Till detta blev det faktiskt grillad majskolv som jag plockat på ett självplock tidigare i höstas. Efter jag plockade den så förvällde jag majsen och frös in och nu var det riktigt härligt att ta fram den och få lite sommarkänsla
majs. Servera enchiladan med avocadon, majs, en blandad sallad, gräddfil och tacosås. 0,5 butternutsquash. Börja med att skära butternutsquashen i tärningar, lägg dem i en ungsform, salta och blanda ner ca 1 msk olivolja och stek sedan squashen i ugn ca 200 grader tills de är mjuka, ca 15-20 minuter. Vänd ner de svarta bönorna och fräs ytterligare en stund och vänd till slut ner riset och squashen och ca 0,5-1 dl av enchiladasåsen. 0,5 butternutsquash
Under våren kompletteras basinnehållet med sparris och färskpotatis, på sommaren dyker det upp paprika, sommarlök, majs och squash och under hösten fylls kylen med kantareller, rödbetor och palsternacka