1 förpackning Bladspenat1 förpackning ASC certifierad laxfilé2 dl crème fraiche1 st citron saft och zest1-2 st vitlöksklyftor finhackadechiliflakesolivolja salt och peppar
400 g vit fiskfilé (upptinad)250 g bladspenat, tinad och urkramad50 g strimlade soltorkade tomater1 finhackad vitlöksklyfta2 dl créme fraiche eller yoghurtsaltSätt ugnen på 200C
Tisdag - Torsk under citron- och spenattäcke. Eftersom det är fisktisdag, så kanske jag skulle kunna fresta er med torsk under ett citron- och spenattäcke
Fisk med spenattäcke och hackat äggIgår åt vi fisk med spenattäcke, en enkel, snabblagad och god maträtt som jag serverade med hackat ägg och en klick majonnäs
Ett stycke laxfilé är det, som fick ett spenattäcke. Idag blev det fisk igen. Den blev OK, men inte wow. Jag funderade därför lite på om jag skulle blogga om den, men kom fram till att göra det ändå eftersom en ohyggligt trevligt liten lökanrättning även finns på tallriken