Helstekt kotlettrad med masserad broccoli och dijonsenapsås. Här kommer ett recept på helstekt kotlettrad som jag länge tänkt göra, men inte gjorde förrän jag fick boken "Mat med omtanke" när jag slutade min kock-praktik på Helsjöns folkhögskola
Hittade ett smarrigt recept på en italiensk lergryta i en gammal tidning, efter lite uppdatering av receptet kommer nu en riktigt smarrig bjudrätt som innehåller massa smaskens
Grillsäsongen är här. Ni ska bara veta hur glad jag är att grillsäsongen är här. Jag vet att det är fullt möjligt att grilla året om men riktigt så är inte sanningen i min familj
1 förpackning Bladspenat1 förpackning ASC certifierad laxfilé2 dl crème fraiche1 st citron saft och zest1-2 st vitlöksklyftor finhackadechiliflakesolivolja salt och peppar
400 g vit fiskfilé (upptinad)250 g bladspenat, tinad och urkramad50 g strimlade soltorkade tomater1 finhackad vitlöksklyfta2 dl créme fraiche eller yoghurtsaltSätt ugnen på 200C
Under förra veckan var jag i Näsbyholm eftersom jag just nu jobbar i ett projekt med Skabernäs lamm. Med mig därifrån fick jag jättefina lammkotletter och lammbog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.