Fisk under spenattäcke
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram sej 1 odefinierad salt 150 gram spenat , färsk, något finfördelad 1 msk margarin 1 skiva(or) formbröd , halvgrovt 1 msk margarin 2 klyfta(or) vitlök(ar) , pressade 1 tsk dragon 35 gram ost , riven 17%-ig 1 kg potatis 3 msk olivolja 1 salt 200 gram tomater , i halvor Köp receptet Näringsvärde Kcal: 576

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.