Grovhacka löken och pressa vitlöksklyftorna, och skär pepparfrukten i små bitar. Vispa upp äggen lite lätt i en bunke, salta och rör ner pressad vitlök och spansk peppar
Smaksätt med spansk peppar, teriyakisås, thai soja, socker, lime, salt och peppar. 1 st pepparfrukt. Fräs färs, lök, vitkål, vitlök och purjolök i en stekpanna med olja tills färsen är smulig och fått färg
Vildsvinssadel 1 vildsvinssadel salt och peppar1 apelsin, rivet skal 1 msk riven färsk ingefära 2 tsk finhackad spanskpepparfrukt½ dl honung 2 dl balsamvinägerLåt apelsinskal, ingefära, chili, honung och balsamvinäger koka i en gryta utan lock, ca 20 min, till en glaze. 2 tsk finhackad spanskpepparfrukt
Kärna ur och finhacka pepparfrukten. 1 chilifrukt (spansk peppar). 1 chilifrukt (spansk peppar). . Men nu är det väl dags att laga en rätt med mycket färg och kryddor
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Häll av vattnet från nudlarna och lägg dem i en het wok- eller stekpanna tillsammans med rapsolja, hackad färsk koriander, hackad spanskpepparfrukt, salt och vatten
Dela, kärna ur och strimla pepparfrukten. 1 mild spanskpepparfrukt. Marinaden. Tvätta citrusfrukterna väl å skär av det yttersta skalet med en potatisskalare
Blanda i den finhackade pepparfrukten. 1 finhackad röd spansk peppar. Fräs zucchini, lök och kassler var för sig och lägg sedan i samma panna, gärna med lite hög kant