Snabbmarineradkycklingilergryta & ris. Tisdagoch veckans matsedel,, denna vecka blir det några gamla favoriteroch en ny köttfärsrätt som jag delar receptet på
Den här grytan är väldigt enkel ochväldigt god. Bryn köttet i smör, krygga med salt och peppar (eller om du har någon annan köttkrydda som du tycker om, jag gillar Knorrs kött- o grillkrydda)
Dela degen itvå delar. Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke. Fyllningen. Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg
I år är de ovanligtfina, ochigår blev det bärplockning för L, ochsyltkokning för mig. Vi har några svarta vinbärsbuskar, som brukar förse oss med bär tillräckligt för att koka några omgångar sylt
Och jäklar vad god den blev, min nya favoritsylt helt klart. (Ignoreramin superjättefula skrivstil). Funkar lika bra till pannkakan, gröten, filen, smoothienoch allt vad dinfantasi kommer på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.