Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Tänk på att ju mer sås du använder i lasagnen, desto godare och saftigare är den även dagen efter. Båda såserna är supergoda och när de blandas medlasagneplattor, färsk tomat och stekta squashskivor - toppat med riven ost förstås - så blir det helt enkelt sabla gott
Jag åt en supergod lammrätt med ratatouille på aubergine serverad medtomatsås i Paris. Tillsätt fonden och låt ratatouillen tillagas på låg temperatur tills zucchinin blivit mjuk och lite konsistensen blivit lite krämig
Lägg lasagneplattorpåtomatsåsen. Men vill gärna skära ner på köttintaget och går det att göra ett gott alternativ som med denna lasange är det bara ett plus
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös påmed mera kryddning. När du tycker att det är lagom så häller du i resterande av dom färska örterna och låter dom puttra med en stund innan du kör med förslagsvis en stavmixer och finfördelar dom större bitarna och skalen till önskvärd storlek
Denna bönlasagne är en riktigt proteinbomb med flera olika proteinkällor från bönor och linser. För att lugna alla oroliga proteinfantaster kommer här därför en lasagne som är fullproppad med proteiner
Servera biffarna ovanpå aubergineskivorna medtomatsåsoch bulgur eller pasta. Fast handla mat måste jag göra förstås, ikväll ska det bjudas på middag igen och jag funderar som bäst på vad jag ska laga till, så här lite innan frukost med kurrande mage
Pastan klippte jag i remsor och geggade ihop med allt annat innan jag pytsade ut det hela i formen, men jag tror mer på att göra ett traditionellt lasagneupplägg
Lasagnepå nötfärs med vitt vin, trattkantareller,. Jag kanske är lite udda, men att komma hem till en färdig färssås, och bara behöva koka en bechamel, montera lasagnenoch låta den tillagas i ugnen - det är för mig närapå snabbmat
I denna lasagnevariant ingår det ingen traditionell ostsås, utan den ersätts med en röra gjord på crème fraiche, ajvar och riven ost, vilket gör att man slipper skrubba såsgrytan (helt perfekt för mig som tycker det är supertråkigt att diska
Jag har ju fått hem en hel del zucchini som jag försöker hitta på lite olika saker med. Efter att ha stekt zucchiniskivorna första gången får de ligga och rinna av på hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.