Spagetti carbonara pecorino recept

Pasta Pollonese

Pasta Pollonese

Servera med spagetti och finriven pecorino. spagetti och sallad till servering. riven pecorino. riven pecorino
Amatriciana med guanciale

Amatriciana med guanciale

På det romanska sättet görs Carbonara på guanciale, pecorino, ägg och peppar med spagetti till. Amatriciana är en tomatbaserad sås som ofta serveras med pastasorten bucatini (långa ihåliga strån ett par storlekar tjockare än spagetti)
Bondbönelycka

Bondbönelycka

Vitlök och bondbönor är en helt suverän kombo, men vi var mer hungriga än så och bestämde oss för att använda våra bönor i en slags trädgårdspimpad spagetticarbonara

Carbonara utan grädde

Häll av spagettin och vänd snabbt ned den i stekpannan. Spagetti. 5 msk riven pecorino romano ost. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen

Pasta Carbonara

Pecorino Ost. Vispa upp äggen med en gaffel och häll i 400 g Spagetti. Förberedelser. För att få extra styrka i carabonaran vill man komma åt det som finns i insidan av pepparkornen

Carbonara

Lägg spagetti i kokande vatten, tillsätt endast lite salt. Toppa med svartpeppar och riven pecorino. Spagetti