1263 sidor,
har inte överdrivet mycket bilder, men är en guldgruva om man vill förkovra sig i det klassiska italienska köket. Dessutom så är det den mest sålda kokboken i Italien, så jag rekommenderar den varmt om man vill ha en bra italiensk kokbok i bokhyllan.
Blanda svampblandningen med nykokt spagetti. Kantarellcarbonara. //Malin Kantarellcarbonara. Ganska lyxigt att få tillgång till kantareller utan att ha satt en fot i skogen
Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag. Skär kasslern i små tärningar och fräs den i en stekpanna med matfett
Sälta från pancettan, krämighet från grädden och osten och tuggmotstånd av spagettin. En Carbonara är bara kärlek rakt igenom, och lite kolhydrater så klart
Koka spagettinenligt anvisningarna på förpackningen. Slå av vattnet från spagettin med ett durkslag. Häll därefter spagettin direkt ned i stekpannan tillsammans med bacontärningarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.