Fräs margarin och mjöl i en kastrull, späd med grädden och den hopkokta buljongen. Späd med vin och buljong och koka sakta i 15-20 minuter. 3 dl fiskbuljong. 400 g räkor med skal 2 msk margarin 1 st gul lök, finhackad 1 tsk timjan 1 msk persilja, hackad 1 tsk dragon 1 tsk körvel 2 tsk paprikapulver 2 msk tomatpuré 3 dl torrt vitt vin 3 dl fiskbuljong 3 msk vetemjöl 2 dl vispgrädde 1 st äggula 3 msk margarin Ugn
Lägg rullarna i en ugnsform, häll på buljongen/vinet och låt stå i ugnen ca 20 minuter tills baconet börjar bli knaprigt. 1 dl fiskbuljong eller vitt vin
Häll på vin och buljong. 1 fiskbuljongtärning plus lite vatten. 1 fiskbuljongtärning plus lite vatten. Bilden är förskräcklig, tror det är blomkålens fel
Lägg rullarna i en ugnsform, häll på buljongen/vinet och låt stå i ugnen ca 20 minuter tills baconet börjar bli knaprigt. 1 dl fiskbuljong eller vitt vin