Lax och spättafilé med spenat och ricottaost
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gram laxfilé , färsk är bäst!
  • 1 nypa(or) salt
  • 1 cm röd chilifrukt, finhackad
  • 1.5 st limefrukt(er) , pressa ur saften
  • 0.5 tsk salt , smaka av
  • 4 msk parmesanost, riven
  • 1 skvätt olivolja extravergine
  • 1 nypa(or) vitpeppar , smaka av
  • 300 gram räkor , färska el. färdigskalade
  • 300 gram spättafilé , (färsk helt) eller annan vit fisk
  • 1 burk(ar) ricottaost , 9% köpte jag
  • 250 gram bladspenat sköljd och torkad olivolja
  • 1.5 dl grädde
  • 2.5 dl vitt vin , helst torrt
  • 0.5 bit(ar) fiskbuljongtärning , ev. lite mer

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.